Leijona-konkari Petteri Nummelin yllätti monet viime kauden päätteeksi, kun hän päätti siirtyä Norjan pääsarjassa pelaavaan Storhamariin.

44-vuotias Nummelin on pelannut uskomattoman upean uran. Hän on kiekkoillut ammattilaisena Suomessa, Ruotsissa, Pohjois-Amerikassa, Sveitsissä ja nyt viimeisimpänä Norjassa. Siellä suomalaispuolustaja on pelannut tällä kaudella 15 ottelussa tehoin 3+10. Tällä hetkellä hän on kolmen ottelun pisteputkessa, joissa on syntynyt viisi syöttöä.

Välillä hyökkääjänäkin esiintyneen Nummelinin edustama Storhamar on pelannut 37 ottelua, joten konkaripakki ei ole ollut mukana läheskään jokaisessa ottelussa. Mutta kaikissa otteluissa, jossa hän on ollut mukana, jälki on ollut komeaa.

Turun palloseuran kasvatti hankittiin seuraan tuomaan kokemusta ja johtajuutta, ja sitä varmasti Storhamar on saanut. Joukkue löytyy Norjan liigan 10 joukkueen sarjasta kuudennelta sijalta. Kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin.

Storhamarin puolustuksesta löytyy myös toinen suomalainen, kun Joonas Rönnberg nauttii seurassa suurta vastuuta. 33-vuotias Kiekko-Vantaan kasvatti on tehnyt 25 otteluun tehot 2+6=8.