Suomalaisvahti Kari Lehtosen vaihtaminen Marc-Andre Fleuryyn olisi loistava kauppa sekä Dallas Starsille että Pittsburgh Penguinsille, povaa The Hockey News.

Arvostetun median toimittaja Ryan Kennedy uskoo, että molemmat osapuolet hyötyisivät kaupasta. Stars on tuskaillut läpi kauden suomalaisvahtiensa kanssa. Vaikka Antti Niemi sekä Lehtonen ovat saaneet ajoittain kevyesti syntipukin leimat otsaansa, ei kaksikko ole pystynyt nostamaan joukkuetta vaikeina hetkinä takaisin pinnalle.

Sen takia sekä Niemen että Lehtosen ympärillä on pyörinyt läpi kauden erilaisia siirtospekulaatioita. Penguins olisi NHL:n kärkiseurana Lehtoselle varmasti varsin mielekäs seura siirtyä kirimään ykkösvahti Matt Murrayta. Penguins pääsisi puolestaan eroon Fleurystä, jotta seura pystyy suojaamaan Murrayn Las Vegasin uutta joukkuetta silmäillen.

Fleuryn nykyisessä sopimuksessa on pykälä, joka estää siirrot. Sen myötä maalivahtien vaihto päittäin sopisi myös pingviinilaumalle. Kaksikon sopimukset ovat arvoltaan lähes identtiset.

– Tämä olisi siirto, joka hyödyttäisi seuroja eri tavalla, Kennedy kiteyttää.