Kritisoitu NHL-vahti pelasti Patrik Laineen – venyi hurjaan torjuntaan (VIDEO)

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Patrik Laine ja Winnipeg Jets saivat kiittää tshekkivahti Ondrej Pavelecia yön NHL-kierroksella, kun joukkue kairasi tärkeän 4-3-vierasvoiton Dallas Starsin kotiluolasta.

Pavelec venyi ottelussa yhteensä 39 torjuntaan. Ottelun tärkein venytys nähtiin toisessa erässä, kun Laineelle sattui paha kiekonmenetys omalla siniviivalla. Stars-tähti Jamie Benn karkasi läpiajoon, mutta ei saanut hyvästä yrityksestä huolimatta ohitettua Jets-vahtia.

Hidastus paljasti, kuinka komeasti Pavelec sai venytettyä itsensä kiekon eteen. Tilanne huipentui toisessa päässä, kun Jetsin Mark Scheifele vei vieraat heti tilanteen jälkeen 3-2-johotoon. Lopulta vierasjoukkue nappasi pisteet 4-3-voitolla.

Pavelecin paluuta NHL:ään voi pitää komeana. 29-vuotias vahti passitettiin jo alkukaudesta AHL:ään. Jets kutsui kritisoidun vahdin kuitenkin vuodenvaihteessa takaisin NHL-ryhmään – sen jälkeen torjuja on pysäytellyt kiekkoja varsin mainiolla prosentilla.

Katso Laineen kämmi ja Pavelecin upea torjunta tästä:

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS