Boston Bruinsin suomalaismaalivahti Tuukka Rask lauottiin vaihtoon 5-6-tappioon päättyneessä ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan.

Bruins aloitti ottelun kelvollisesti ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemista 1-1. Toiseen erään Toronto tuli kuitenkin kovalla sykkeellä ja joukkue takoi 10 minuuttiin kolme maalia. Tämä riitti Raskille, joka joutui antamaan tilaa kakkosvahti Zack McIntyrelle.

Tämän jälkeen Bruins nousikin takaisin mukaan peliin, mutta se ei riittänyt tällä kertaa pisteille.

Toronton supertulokkaista Auston Matthews syötti kolme maalia ja Mitch Marner kaksi maalia. Pelaajista Marner nousi jo 44 tehopisteeseen, jolla hän ohitti Patrik Laineen tulokkaiden pistepörssissä. Vain yhden pisteen päässä Laineesta on Matthews, jolla on kasassa nyt 42 tehopistettä.

Ottelun suurimpana hahmona hääri ruotsalainen William Nylander, joka iski kolme maalia.