Boston Bruins erotti tiistaina seuran päävalmentajana 10 vuoden ajan toimineen Claude Julienin. Suomalaisvahti Tuukka Raskille menetys oli kova, sillä Julien oli toiminut hänen valmentajaan koko NHL-uran ajan.

Suomalaisvahti kertoi ESPN:lle, ettei valmentajan potkut ole ikinä mukava asia pelaajille. Mutta joskus jotain on tehtävä, ja tällä kertaa muutosta haetaan uuden päävalmentajan avustuksella.

– Se oli kova uutinen kaikille, varsinkin kun olet toiminut 10 vuotta saman valmentajan alaisuudessa. Mutta sitten taas, kaikki ovat aikuisia ja ammattilaisia, joten pitää ymmärtää myös liiketoiminnan puoli urheilusta. Näitä päätöksiä on tehtävä ajoittain, Rask kommentoi.

Bruinsin ykkösvahdin mukaan seura ei ole saavuttanut viime aikoina riittävän hyviä tuloksia, eikä tästä auta kuin parantaa.

– Me yritämme mennä eteenpäin ja olla parempia, mutta helppoa se ei ole, Rask päätti.