Jokerit kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussaan Ak Bars Kazanin. Ottelussa on valtavat panokset, sillä helsinkiläisryhmä tarvitsee vähintään kaksi pistettä varmistaakseen paikkansa pudotuspeleissä.

Ak Bars on varmistanut jo paikkansa kevään peleissä, sillä se on itäisessä konferenssissa kolmannella sijalla. Joukkueen sijoitus ei enää muutu, oli tulos mikä tahansa.

Jokerit sen sijaan on läntisen konferenssin kahdeksantena, mutta isku etäisyydellä väijyy Sotshi. Helsinkiläisjoukkue voi kuitenkin varmistaa paikkansa pudotuspeleissä lyömällä Ak Barsin. Toisaalta vaikka Jokerit häviäisi ottelun, jäisi kuitenkin pudotuspeleihin vielä kelvolliset saumat. Sotshin on nimittäin voitettava SKA Pietarin, joka taistelee vielä konferenssin ykkössijasta.

Jokerit saa torstain otteluun hyökkääjä Jesse Joensuun takaisin. Hän huilasi viime ottelun pelikiellon vuoksi. Kanadalainen Joey Hishon sen sijaan tippuu pois kokoonpanosta pienen tällin vuoksi.

Jokerit torstaina: