Tampa Bay Lightningin Valtteri Filppula on pyörinyt viime aikoina siirtohuhuissa.

Viimeisimpänä paljastuksena ilmoille nousi suomalaishyökkääjän kieltäytyminen siirrosta Toronto Maple Leafsiin. 32-vuotias suomalainen on esittänyt seuralleen listan 16 joukkueesta, joihin hän voisi siirtyä, eikä Maple Leafs ilmeisesti lukeudu tälle listalle.

Lightning yrittää päästä viisi miljoonaa dollaria vuodessa nauttivasta suomalaisesta eroon, mutta vielä sopivaa ottajaa ei ole löytynyt.

Maple Leafsin kiinnostus Filppulaa kohtaan selittynee jo sillä, että seuran päävalmentajana toimiva Mike Babcock valmensi suomalaista aiemmin urallaan Detroit Red Wingsissä. Filppula olisi toiminut samalla osana hyökkäjää Brian Boylen kauppaa, joka siirtyy Lightningista Maple Leafsiin aiemmin tällä viikolla.

Renaud Lavoie

@renlavoietva
Valtteri Filppula rejected a trade to Toronto this week. Part of a bigger trade with Brian Boyle. #tvasports