Onko vuoden tulokas Auston Matthews vai Patrik Laine? Tästä kysymyksestä ollaan kiistelty läpi kauden.

Asian nosti tällä kertaa esille ESPN:n tunnettu toimittaja Pierre LeBrun, joka järjesti Twitterissä julkisen äänestyksen kyseistä aiheesta.

Yhden vuorokauden aikana ääniä antoi lähes 45 000 ihmistä, joiden mielestä vuoden tulokkaaksi tullaan palkitsemaan Laine. Suomalaistähti sai äänisaaliista peräti 56 prosenttia, kun Matthews sai loput 44 prosenttia.

Lopullista valintaa vuoden tulokkaasta eli Calder Trophyn voittajasta ei tee kuitenkaan yleisö, mutta kyseinen äänestys antoi kuvaa siitä, kuinka monen ihmisen mielestä Laine on noussut kovimmaksi ehdokkaaksi. Aiemmin kaudella monessa äänestyksessä tilanne olisi kääntynyt yhdysvaltaiskumppanin eduksi.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
Out of curiosity, for my followers, which rookie would you pick now for the Calder?