Patrik Laineen kohtalokas virhe puhututtaa – ”Tilanteessa oli aikaa pelata turvallisesti”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen kiekonmenetys kostautui viime ottelussa San Jose Sharksia vastaan rankalla tavalla, kun joukkue kärsi 2-3-kotitappion.

Pistemenetys oli valtava, sillä Jets taistelee tiukasti pääsystään pudotuspeleihin. Kyseisessä tilanteessa Sharks-hyökkääjä Logan Couture katkaisi Laineen poikittaissyötön ylivoimalla, jonka johdosta Mikkel Bödker karkasi läpiajoon, josta hän ei epäonnistunut.

– Tilanteessa oli aikaa pelata turvallisesti. Patty pelaa nyt muiden joukkueiden parhaita pelaajia vastaan. Rehellisesti sanottuna hän tehnyt aivan uskomattoman parannuksen tällaisissa asioissa viime kuukauden aikana, Jets-luotsi Paul Maurice kommentoi Winnipeg Sunin mukaan.

18-vuotias suomalaistähti pelaa tehopisteiden valossa uskomatonta tulokaskauttaan, mutta yksittäisiä virheitä sattuu vielä nuorelle pelaajalle silloin tällöin aivan ymmärrettävästi.