Teuvo Teräväinen kehittyy kovalla tahdilla – pelaa itselleen jatkosopimusta

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen on löytänyt lopultakin paikkansa joukkueesta. Asiasta kirjoitti verkkosivusto Cardiac Cane.

22-vuotiaan suomalaisen kausi on ollut värikäs, sillä mies kaupattiin täksi kaudeksi Chicago Blackhawksista Hurricanesiin. Tämän lisäksi World Cupissa oli vaikeaa, kun Teräväinen pääsi pelaamaan ainoastaan kahdessa ottelussa.

Totuttelu uuteen on vienyt oman aikansa, mutta tällä hetkellä suomalaishyökkääjä lunastaa ennakkoon asetettuja odotuksia Hurricanesin paidassa.

– Teräväinen on astunut Carolina Hurricanesissa suurempaan rooliin, johon hän on vastannut hyvin. Suomalaishyökkääjä pelaa nyt intensiivisemmin ja tarkemmin.

– Surkeat otteet, loukkaantumiset, ja pelaajien kauppaamiset ovat tehneet pysyviä reikiä joukkueeseen. Teräväinen on pysynyt ajan tasalla. Kun Jeff Skinner oli poissa vieraskiertueelta, Teräväinen oli Hurricanesin vaikuttavin hyökkäyspään ase, verkkosivusto kirjotti.

Suomalaishyökkääjä nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen, mutta nykyisten otteiden pysyessä samankaltaisina on jatkosopimus hyvin mahdollinen. Teräväisestä voi vuosien varrella tulla yksi Hurricanesin parhaista hyökkääjistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.