KHL-seura Metallurg Magnitogorskin Oskar Osala nousi suureen rooliin torstaina, kun hän iski voittomaalin pudotuspeliottelussa Barys Astanaa vastaan. Suomalaishyökkääjälle osuma oli jo pudotuspelien neljäs, kun kuusi ottelua on takana.

Ensimmäiselle pudotuspelikierroksella hallitseva KHL:n mestari laittoi kiinalaisen Kunlun Red Stariin kumoon voitoin 4-1, jonka jälkeen vastaan asettui Barys Astana. Magnitogorsk aloitti vahvasti myös Astanaa vastaan, kun se voitti ensimmäisen ottelun maalein 4-0. Joukkue joutui pelaamaan ottelussa ilman sarjan ykköstähteä Sergei Mozjakinia.

– Se (Mozjakinin poissaolo) ei vaikuttanut minun peliini, mutta meillä oli pelissä uusia yhdistelmiä. Mozjakin on paras pelaaja NHL:n ulkopuolella, joten totta kai ilman häntä oli vaikeampaa, Osala kommentoi seuran verkkosivuilla.

Suomalaishyökkääjä edustaa Magnitogorskia neljättä kauttaan putkeen. Joukkue on jälleen vahva ehdokas KHL:n mestariksi.