Mikael Granlund on noussut tällä kaudella pelaajana aivan uudelle tasolle, kun Minnesota Wildin suomalaistähti on rikkonut kaikki aiemmat ennätyksensä.

25-vuotias Granlund on muodostanut Mikko Koivun ja Jason Zuckerin kanssa lähes täydellisen ketjun, joka on takonut tulosta läpi kauden. Wildin tähtihyökkääjä on kivunnut 68 ottelun jälkeen NHL:n pistepörssin 11 sijalle, kun hän on tehtaillut 23 maalia ja 41 syöttöä.

Granlund kävi hiljattain ESPN:n toimittaja Pierre LeBrun haastattelussa, jossa häneltä kyseltiin taustoja hurjalle vireelle.

– Tein viime kesänä kaiken aika samalla tavoin kuin aiemminkin. Olen pelannut hyvää jääkiekkoa jo ennen tätä vuotta, mutta nyt kiekot ovat menneet vain sisään.

– Meidän ketju on pelannut jo pitkään yhdessä, joten se helpottaa asioita. Nautin todella heidän kanssaan pelaamisesta. En usko, että olisi olemassa mitään taikatemppuja. Teet vain samoja asioita ja uskot, että jossain vaiheessa lähtee kulkemaan, Granlund kertoi ESPN:n haastattelussa.