Pekka Rinteen edustama Nashville Predators haki torstaina komean 2-1-jatkoaikavoiton Washington Capitalsista. Samalla Rinne pelasi NHL-uransa 500:nnen ottelunsa.

Tasaisessa ottelussa ei maaleilla juhlittu, kun ottelu eteni lukemista 1-1-jatkoajalle, jossa peli ratkesi nopeasti. Reilun minuutin pelaamisen jälkeen Viktor Arvidsson iski ratkaisevan 2-1-osuman Predatorsille.

Ottelu oli 22 laukausta pysäyttäneelle Predators-vahti Rinteelle juhlallinen, sillä hän pelasi 500:nnen NHL-ottelunsa. Saman rajan on ylittänyt aiemmin vain kaksi suomalaisvahtia. Dallas Starsin Kari Lehtosella on takanaan jo 601 ottelua, kun taas jo uransa lopettanut Miikka Kiprusoff pelasi NHL-urallaan 623 ottelua.

Nashville Predators

@PredsNHL
Pekka Rinne will play his 500th career NHL game tonight in Washington. Congrats Pekka! #Preds #Smashville #NSHvsWSH