Carolina Hurricanes kukisti lauantaina kotikaukalossaan Nashville Predatorsin maalein 4-2.

Ottelussa Hurricanes otti komennon jo 29 sekunnin pelin jälkeen, kun Jordan Staal onnistui maalinteossa. Kahdeksan minuuttia myöhemmin isäntäjoukkue iski uudelleen, kun Jeff Skinner sai lisättyä johdon 2-0:aan.

Predators nousi tämän jälkeen vielä mukaan peliin Viktor Arvidssonin osumalla, mutta Skinner vie illan toisellaan Hurricanesin jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Vajaat kaksi minuuttia ennen päätöstä ruotsalainen Filip Forsberg antoi Predatorsille viimeiset saumat, kun hän kavensi ottelun 3-2:een, mutta tällä kertaa sekään ei riittänyt.

Ratkaisevan 4-2-osuman naulasi tyhjiin Elias Lindholm, johon syötön tarjoili Sebastian Aho.

Suomalaistulokkaalle tehopiste oli jo kauden 40. Aho on esiintynyt tällä kaudella 69 ottelussa upein tehoin 20+20.