Rasmus Ristolainen on noussut lyhyessä ajassa Buffalo Sabresin ykköspakiksi.

Isokokoinen pakki pelaa illasta toiseen hurjia lukemia. Kuvaavaa on, että hän on pelannut neljänneksi eniten koko NHL:ssä. Nuorukaisen vire on ihastuttanut joukkueen 32-vuotiasta pakkikonkari Josh Gorgesia.

– Hän on napannut kopin haasteesta ja ollut meidän ykköspuolustaja ja koko NHL:n kärkipelaajia. Hän haluaa olla sitä. Uskon, että se on suurin syy hänen kykyynsä pelata valtavia minuutteja NHL:n parhaita pelaajia vastaan illasta toiseen. Se on vaikuttavaa, Georges kommentoi Buffalo Hockey Beatin mukaan.

Suomalaispakki suhtautuu omaan kuormaansa tyynesti. Vaikka ajoittain peliaika pyörii jopa 30 minuutin paremmalla puolella, jaksaa turkulainen painaa kesän harjoittelun myötä.

– Työmäärä on hyvä. Se ei tunnu pahalta. Olen harjoitellut kesän hyvin, valmentajani tekee työnsä hyvin. Joten olen hyvässä kunnossa, Ristolainen kiteyttää.