Mestiksessä nähtiin keskiviikkona kuuma välikohtaus, kun Espoon Unitedin ja Kokkolan Hermeksen välisessä ottelussa Raimo Summanen huuteli törkeyksiä vastustajan leiriin.

Summanen nimitteli päätöserässä Hermeksen päävalmentaja Antti Karhulaa lukuisaan otteeseen pedofiiliksi.

Torstaina United julkaisi verkkosivuillaan tiedotteen, jossa he pahoittelivat tapahtunutta. Samalla selvisi, ettei Summasta irtisanottu tapahtuneen johdosta. Kyseistä tuomiota ei sulatettu kovinkaan hyvin Unitedin Facebook-seinällä.

Tiedotteen alle kommenttikenttään kirjoitettiin muun muassa näin:

– Toivottavasti kurinpidolta löytyy se kuuluisa selkäranka, joka Espoon Unitedilta ja sen päättäjiltä puuttui, yksi kirjoittajista totesi.

– Miten Espoo meni noin omasta mielestä? Julkisesti saa solvata vastustajaa ilman sanktiota, paitsi jos puhuu seksuaalivähemmistöstä. Toivottavasti Summanen haastetaan kunnianloukkauksesta oikeuteen ja hän saa tuntuvan rangaistuksen! Lisäksi toivon jääkiekkoliiton määräävän Teille kovat sakot ja Summaselle elinikäisen toimitsijakiellon! Silloin katsoisin oikeuden tapahtuneen.

– Toivottavasti siellä Espoossa porukka jättää menemättä ainakin seuraavaan peliin. Miten on mahdollista, että tuo ääliö saa jatkaa seurassa?!

Kuten ihmisten palautteistakin selvisi, voi Summanen saada vielä rangaistuksen, vaikkei seura sitä tehnytkään. Asia menee Mestiksen kurinpitoryhmän tutkintaan.