Oulun Kärppien Mika Pyörälä on solminut sveitsiläisen SC Bernin kanssa yksivuotisen sopimuksen. Asiasta kertoi sveitsiläissivusto Watsonin toimittaja Klaus Zaugg.

35-vuotias hyökkääjä on pelannut viimeiset neljä kautta Kärpissä ja hänellä on sopimus myös ensi kaudesta. Huhuissa Pyörälän nimi on kuitenkin jo pitkään liitetty Sveitsiin, ja nyt siirto on myös Zauggin mukaan tapahtumassa. SC Bernin päävalmentajana toimii Kari Jalonen.

Pyörälä on pelannut aiemmin urallaan SM-liigan lisäksi NHL:ssä, SHL:ssä sekä KHL:ssä, mutta NLA:ssa suomalainen ei pelannut koskaan.

Suomalaiskonkari pelasi huikean kauden SM-liigassa, kun hän takoi 60 otteluun tehot 26+29=55. Pistepörssissä hän sijoittui kolmanneksi. Kauden päätteeksi Kärppien ykköspyssy valittiin sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Pyörälä on tällä hetkellä Leijonien matkassa, jossa hän taistelee paikastaan MM-kisajoukkueeseen.