Minnesota Wildin suomalaishyökkääjät saivat pelastettua ottelun jatkoajalle St. Louis Bluesia vastaan. Se ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt, kun ottelu päättyi 1-2-kotitappioon.

Ottelu oli jo pitkään menossa varsinaisella peliajalla St. Louisille, joka johti ottelua 1-0 aina viimeiselle minuutille saakka. Reilut 20 sekuntia ennen päätössummeria kuitenkin tärähti.

Mikael Granlund ja Mikko Koivu avasivat nopeilla syötöillään vastustajan puolustuksen ja Zach Parise iski takatolpalta pelin 1-1:een. Näin ollen Minnesota sai kovasta taistelustaan palkinnon ja ottelu eteni jatkoajalle.

Minnesota Wild

@mnwild
Wow 👏

That apple by Granny is the @Hyvee helper of the game. #MINvsSTL

Jatkoerää ehditiin pelaamaan reilut 17 minuuttia, kun ottelu ratkesi. St. Louis Bluesin Joel Edmundsonin viimeistelemään maaliin. Kanadalaispuolustaja sai maalinedushässäkässä kiekon itselleen ja hänellä oli helppo työ laukoa kiekko maaliin.

St. Louis Blues siirtyi ottelusarjassa 1-0-johtoon.