LAPPEENRANTA. Leijonat kärsi lauantain ikävän tappion, kun Tanska kukisti joukkueen jatkoaikaosumalla lukemin 3-2. Tämän lisäksi ikäviä uutisia tuli sairastuvalta, johon liittyi kaksi uutta pelaajaa.

Päävalmentaja Lauri Marjamäen mukaan kaksi pelaajaa koki Tanska-ottelussa kovia, jonka vuoksi he ovat nyt ainakin toistaiseksi sivussa. Joukkueeseen tulee myös muutoksia ennen seuraavia otteluita, joissa Suomi kohtaa Slovakian.

– Joukkue tulee elämään, sillä tässä ottelussa tuli pari ikävää loukkaantumista (Miika) Koiviston ja (Tommi) Huhtalan osalta. Nämä ovat aina ikäviä asioita, mutta huomenna tiedotetaan mikä on tilanne, Marjamäki kommentoi medialle ottelun jälkeen.

Leijonaluotsi kertoi myös, että joukkueen konkaripuolustaja Lasse Kukkonen on loukkaantuneena, eikä hän siitä syystä pelannut. Kyseessä ei ole kuitenkaan vakava vamma.

– Pieni tärsky tuli viime ottelussa ja otettiin varotoimenpide. Sai pääsiäisen vapaaksi ja pääsi perheensä luokse vapun viettoon, Marjamäki kertoi Leijonat.comille.

Miikka Lahtinen, Lappeenranta
Twitter: @miikka_lahtinen