Nashville Predatorsin Pekka Rinne nousi jälleen sankariksi, kun hän piti toisen nollapelinsä putkeen Chicago Blackhawksia vastaan.

34-vuotias suomalaisvahti oli ottelun jälkeen tyytyväinen mies, mutta tunnettuun tyyliinsä hän jakoi kehuja muille kuin itselleen.

– Tiesimme, että voimme pelata paremmin (kuin edellisottelussa). Kaverit tekivät loistavaa työtä tänään. Mielestäni suoritustaso oli korkealla ja jälleen kerran pelasimme erittäin vahvasti puolustussuuntaan, Rinne kertoi seuran verkkosivuilla.

Suomalaiskonkari kehui myös, että seurakaverit tekivät hänen työnsä helpoksi. 30 kiekkoa ottelussa pysäyttänyt Rinne näki omien sanojensa mukaan yhtä laukausta lukuunottamatta jokaisen.

– Ensinnäkin, hän valehtee, päävalmentaja Peter Laviolette täräytti alkuun Rinteen puheista.

– Hän teki muutamia uskomattomia torjuntoja. Varsinkin päätöserässä, kun ottelu oli 3-0-tilanteessa. Tuossa kohdassa tiedät olevasi vahvoilla, mutta samalla seuraava maalilla on suuri merkitys. Siinä tilanteessa hän teki muutama valtavaa torjuntaa, Laviolette jatkoi hehkuttamista.

Nashville vei ottelun lopulta nimiinsä numeroin 5-0. Rinne syötti ottelussa kaksi maalia. Nashville johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0.

Lue myös:

Sensaatiomaista! Pekka Rinne nollasi jälleen Chicagon – takoi samalla kaksi tehopistettä!