Leijonat jatkaa MM-kisoihin valmistautumistaan perjantai-iltana Bratislavassa, kun vastaan asettuu kotijoukkue Slovakia.

Ottelu on joukkueiden toinen tällä viikolla. Aiempi peli päättyi vakuuttavaan Leijonien 3-0-voittoon. Tuo ottelu oli alusta loppuun selvää leijonaryhmän hallintaa.

Joukkueiden toinen kohtaaminen alkaa klo 18. Leijonat.com nostaa esille kolme suomalaispelaajaa, jota seurata illan pelissä.

Seuraa heitä:

Joni Ortio

Leijonat ei tee perjantain peliin suuria muutoksia. Isoin muutos nähdään maalilla, kun viime pelissä nollapelin torjunut Harri Säteri tekee tilaa Joni Ortiolle.

Myös Ortion taival Leijonissa on saanut lentävän lähdön. SHL:ssä torjuva vahti aloitti maajoukkuetaipaleensa nollapelillä, kun hän nollasi Tanskan Mikkelissä. Nyt tarjolla on jälleen iso näytönpaikka.

Atte Ohtamaa

KHL-järkäle pelasi mainiosti jo keskiviikkona. Silloin suurin huomio keskittyi kuitenkin vierellä luutineeseen NHL-apu Julius Honkaan. Ohtamaa on luotettava pakki, joka tuo rutiinia Leijonien alakertaan.

Ohtamaa jatkaa myös perjantaina Leijonien ykköskentässä. Se osoittaa jo, että pakki kuuluu Lauri Marjamäen luottopelaajiin myös MM-kisoja silmällä pitäen.

Antti Erkinjuntti

Kokenut hyökkääjä on niitä pelaajia, joilta odotetaan vielä lisänäyttöjä MM-kisoja ajatellen. Perjantaina tähän on jälleen hyvät mahdollisuudet, kun Erkinjuntti hyökkää Leijonien ykköskentässä.

Taitava laituri ei ole vielä päässyt kunnolla lentoon maajoukkueen matkassa. Perjantaina hän jatkaa yhdessä Miro Aaltosen ja Olli Palolan kanssa. Roolia on siis taas tarjolla.