Arvostettu TSN:n NHL-toimittaja sekä asiantuntija Bob McKenzie on listannut tuoreimman arvionsa tulevasta NHL-draftista.

McKenzie listasi 15 ensimmäistä nimeä paremmuusjärjestyksessä. Ykkösenä toimittaja uskoo tulevan varatuksi kanadalaisen Nolan Patrickin ja toisena sveitsiläisen Nico Hischierin. Samainen kaksikko on ollut kaikkien sivustojen arvioissa kärjessä.

Kolmanneksi MacKenzie nostaa kanadalaisen keskushyökkääjä Gabe Vilardin.

Suomalaisista hän arvioi kahden huippulupauksen menevän ensimmäisten 15 pelaajan joukossa. Puolustaja Miro Heiskanen löytyy listalta parhaana puolustajana sijalta neljä. Hyökkääjä Kristian Vesalainen puolestaan löytyy sijalta 15. Arviossa huomioitavaa on varsinkin se, että Heiskanen on noussut tammikuun listauksesta peräti yhdeksän sijaa.

Voit tarkastella koko listaa täältä.