Leijonat.com aloittaa yhteistyössä Bar & Bistro Kipinän kanssa MM-kisojen ajan kestävät livelähetykset.

Kipinä tarjoaa melkoisen kisakattauksen MM-jääkiekkofaneille Helsingissä Kolmannella linjalla. Leijonien otteluja sekä ratkaisupelejä seurataan asiantuntijoiden johdattamana – ennen jokaista Suomen peliä ottelun ennakoi kova kiekkonimi. Kaikki tämä on nauttitavissa myös Leijonat.comin suoran LIVE-striimin kautta. Lähetys alkaa Facebook-sivuilla noin 40 minuuttia ennen ottelun alkua.

Perjantaista Suomen avausottelua Valko-Venäjää vastaan ennakoi Jokeri-legenda Jani Rita, MM-pronssimitalisti vuodelta 2006. Jokerien lisäksi vahva raataja muistetaan myös mm. Edmonton Oilersista.

Sunnuntain Ranska -ottelua ennakoi ja kommentoi Buffalo Sabresin supertähti Rasmus Ristolainen. Nuorten maailmanmestari edusti Leijonia viimeksi syksyn World Cupissa, kunnes vahvisti asemaansa NHL:n pakkien eturivissä kuluvalla kaudella.

Maanantaina on vuorossa Leijona-legenda Raimo Helminen, jonka meriittilista Leijonissa on huikea. ”Raipe” pelasi urallaan peräti 19 kertaa Suomen puolesta arvoturnauksissa. Kirkkain helmi on luonnollisesti 1995 maailmanmestaruus. Helminen ennakoi Suomen ja Tsekin kohtaamista.

Keskiviikkona 10. toukokuuta lavalle astuu raskasta sarjaa, kun Slovenia -ottelua ennakoi ja kommentoi Sami Helenius. Pitkän NHL-uran lisäksi ”Helmeri” pelasi ikimuistettavia pelejä myös SM-liigassa, pääosin Jokerien paidassa.

Maailmanmestarijoukkueen 2011 kapteeni Ossi Väänänen on vuorossa lauantaina 13.5., kun Suomi kohtaa Norjan. Väänänen muistetaan moninkertaisena arvokisakävijänä, monivuotisena NHL-pelaajana sekä Jokerien takalinjoilta.

Sunnuntaina lauteille astuu HIFK-legenda Arttu Luttinen. Pitkän HIFK-uransa päättymisestä juuri ilmoittanut Luttinen ennakoi ja kommentoi Sveitsi-ottelua. Viimeiset kaudet Luttinen toimi HIFK:n kapteenina. Luttinen on yksi SM liigajääkiekkoilun modernin ajan menestyjiä.

Alkusarjan viimeiseen otteluun Kipinään saapuu kokemusta pelaajapuolelta ja urheilujohdosta. Entinen Philadelphia Flyersin ja Leijonien maalivahti Antero Niittymäki tulee ennakoimaan loistavasti tuntemansa Kanadan ja Suomen kohtaamista. Lisäväriä kommentointiin tuo se, että Niittymäki toimii nykyään TPS:n urheilutoimenjohtajana.

Asiaan palataan Kipinässä myös pudotuspelivaiheessa. Asiantuntijavieraita tulee puolivälieriin, välieriin sekä mitaliotteluihin, Suomen otteluohjelmasta riippuen. Myös Leijonat.com on menossa mukana LIVE-striimien kautta myös jatkopeleissä.

Varmistuneet vieraat:

5.5. Jani Rita
7.5. Rasmus Ristolainen
8.5. Raimo Helminen
10.5. Sami Helenius
13.5. Ossi Väänänen
14.5. Arttu Luttinen
16.5. Antero Niittymäki

Hyppää mukaan Leijonat.comin Facebookiin tästä!