PARIISI. Leijonat kohtaa maanantaina kivikovan haasteen, kun vastaan luistelee Tshekki.

Tshekin MM-joukkueessa on mukana kuusi NHL-vahvistusta, jotka pitävät huolen siitä, että laatua löytyy. Joukkue on aloittanut MM-urakkansa kelvollisesti, vaikka avauspelissä Kanadaa vastaan tuli 1-4-tappio. Toisessa pelissä joukkue kukisti helposti Valko-Venäjän numeroin 6-1.

Leijonat.com listasi alle kolme tshekkiläistaituria, joiden kanssa saa olla tarkkana.

SEURAA HEITÄ:

Jakub Voracek

Tshekin kapteeni takoi tällä kaudella NHL:ssä 82 otteluun tehot 20+41=61. MM-kisoissa sama meno näyttää jatkuvan, kun kahteen otteluun on syntynyt tehot 1+3. Voracek on taitava ja vahva luistelija, jonka kanssa pitää olla erittäin tarkkana.

David Pastrnak

Tshekin 20-vuotias superlahjakkuus pelasi mainion kauden NHL:ssä. Boston Bruinsin paidassa nuorukainen takoi 75 otteluun tehot 34+36=70. Pastrnak on Tshekin vaarallisimpia maalipyssyjä. Tämä superlahjakkuus on pidettävä poissa maalipaikoilta.

Tomas Plekanec

34-vuotias sentteri ei ole saanut vielä pistetiliään auki, mutta se on vain ajankysymys. Tshekkiläissentteri pelasi tällä kaudella Montreal Canadiensissa 78 runkosarjaottelussa tehoin 10+18. Loistava kahden suunnan hyökkääjä, joka tekee julmattomasti töitä molempiin suuntiin.

Miikka Lahtinen, Pariisi
Twitter: @miikka_lahtinen