SM-liigan hopeajoukkue KalPa on vahvistanut hyökkäystään Kai Kantolalla sekä Alex Lavoiella. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona verkkosivuillaan.

29-vuotias Kantola on kokenut SM-liigapelaaja, joka edusti viime kaudella KooKoota sekä HIFK:ta. Mieheltä löytyy kokemusta yli 300 liigaottelun edestä. Kantolan sopimus kuopiolaisseuran kanssa kattaa seuraavat kaksi kautta.

Lavoie, 24, on uusi kasvo SM-liigassa. Kanadalaishyökkääjä saapuu KalPaan Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Allsvenskanista.

Viime kaudella mies iski 51 runkosarjaottelussa komeat tehot 14+38=52. Lavoie pystyy pelaamaan sekä sentterinä että laiturina. Kanadalaishyökkääjän sopimus on 1+1-vuotinen.

– Seurasimme Lavoien vahvaa viime kautta mielenkiinnolla ja olimme pelaajan perässä jo hyvissä ajoin. Alex on peliä tekevä laitahyökkääjä, joka tuo joukkueeseemme nopeita jalkoja ja pehmeitä käsiä. Uskomme, että hän tulee ottamaan ison roolin hyökkäyksessämme, toimitusjohtaja Toni Saksman kertoi seuran verkkosivuilla.