Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen kertoi, että seura etsii vielä muutamaa täsmähankintaa ennen kauden alkua.

Jokerit julkaisi maanantaina kovan luokan paluumuuttajan sopimuksen, kun Sami Lepistö palaa kasvattiseuraansa. Aiemmin seura värväsi maalilleen Karri Rämön. Molemmat pelaajat ovat KHL:ään laadukkaita hankintoja ja samanlaisia miehiä halutaan myös hyökkäyspäähän.

– Jokunen hyökkääjä on vielä hakusessa. Tarvitaan maalitehokkuutta ja ylivoimapelaajia.

– Samat asiat pätevät KHL:ssä edelleen. Luisteluvoiman suhteen vaatimustaso on erittäin korkea ja samoin kamppailupelaamisessa. Mutta myös taitoa pitää löytyä ja kiekkoa pitää pystyä laittamaan pussiin. Maalinteon tehokkuutta ja kykyä pyritään lisäämään vähentämättä edellä mainittuja asioita, Jalonen avasi medialle joukkueen rakennustavoitteista.

Kokenut päävalmentaja kertoi myös, että seura etsii vielä ykkösluokan puolustajaa. Jokereiden GM Jari Kurri kuitenkin toppuutteli näitä puheita kertomalla, että siirtomarkkinoilla on tällä hetkellä erittäin hiljaista.