Yli 20 vuotta NHL:n varausarvioita tehnyt McKeen’s Hockey on julkaissut verkkosivuillaan tuoreimman arvionsa tulevasta varaustilaisuudesta.

McKeen’s -sivuston perustaja Jay McKeen uskoo vahvasti suomalaisosaamiseen, sillä hänen arvionsa mukaan peräti kuusi suomalaislupausta tulee varatuksi ensimmäisellä kierroksella.

Ensimmäisenä suomalaisena ja koko varaustilaisuuden ensimmäisenä puolustajana sivusto uskoo tulevan varatuksi Miro Heiskasen. 17-vuotias suomalaislupaus on latonut tiskiin todella kovat näytöt, jonka myötä Heiskasen uskotaan tulevan varatuksi koko tilaisuuden kolmantena, mutta ykkössijakaan ei ole mahdottomuus.

– Heiskasesta voi tulla ensimmäinen suomalaissyntyinen pelaaja, joka varattaisiin koko tilaisuuden ensimmäisenä, McKeen hehkuttaa.

Arvion yhdeksänneltä sijalta löytyy puolestaan hyökkääjä Kristian Vesalainen, 13. sijalta puolustaja Urho Vaakanainen, 14. sijalta puolustaja Juuso Välimäki, 22. sijalta hyökkääjä Eeli Tolvanen ja 31. sijalta puolustaja Henri Jokiharju.

Voit tarkastella koko listaa täältä.