KHL-seura Pietarin SKA:n tähtihyökkääjä Pavel Datsjuk ei usko, etteivät NHL-pelaajat tulisi vuoden 2018 talviolympialaisiin.

Kyseinen aihe on pyörinyt jo pitkään kuumana puheenaiheena, kun NHL ilmoitti, ettei sarja jää tauolle helmikuussa olympialaisten vuoksi. Tämä päätös merkitsi samalla sitä, ettei NHL-pelaajia nähtäisi olympialaisissa. Datsjuk uskoo asian kuitenkin muuttuvan vielä.

– Minun on vaikea uskoa, etteivät NHL-pelaajat olisi olympialaisissa. Toivon, että kaikki muuttuu. Tietenkin, jos näin tapahtuu (etteivät NHL-pelaajat ole mukana), niin olympialaisista tulee vähemmän kiinnostavat.

– Kun kaikki parhaat pelaajat kokoontuvat samaan turnaukseen, se on hienoa. Se on parempi faneille ja jääkiekkoilijoille. Toivotaan parasta, Datsjuk kertoi venäläislehti Championatin kirjeenvaihtajalle.