Ensi kaudella Kajaanin Hokin paikan Mestiksessä ottava Imatran Ketterä on julkaissut tuoreimman vahvistuksensa.

Ketterä on hankkinut maalilleen 34-vuotiaan Jere Myllyniemen. Kooveen kasvatti on pelannut urallaan 369 liigaottelua.

Viime kaudella otteluita kertyi vähäisesti ja veteraanivahti keräsi hajanaisia otteluita yhteensä viidessä eri seurassa. Viimekaudella liigaotteluita kertyi yhteensä viisi HIFK:n ja Pelicansin paidassa, lisäksi Mestiksestä kertyi viisi ottelua SaPKon, Hokin ja Jokipoikien riveissä.

– Hienoa tulla Imatralle. Tämä on hyvä ponnahduslauta myös itselleni ja pääsen rakentamaan uutta nousua viime kauden jälkeen. Pelejä ei viime kaudella hirveästi tullut, mutta harjoiteltua tuli sitäkin enemmän. Treenipohja on vahva, nyt tarvitaan pelejä, Myllyniemi sanoi seuran verkkosivuilla.