Kanadan junioriliigojen ulkomaalaispelaajien varaustilaisuus järjestettiin keskiviikkona.

Varaustilaisuus, jossa oli yhteensä kaksi kierrosta ja 120 varausvuoroa eteni suomalaisittain mukavasti, sillä neljä pelaajaa tuli varatuksi.

Kaikkia varausvuoroja tilaisuudessa ei käytetty, sillä kaikki joukkueet eivät tarvitse ulkomaalaispelaajia tai kiintiö on jo täynnä.

Ensimmäisenä suomalaisena varattiin SHL:n Frölundassa viime kaudella kiekkoillut Joni Ikonen. Pelaajan varasi vuoronumerolla 28 OHL-joukkue Hamilton Bulldogs. Ikonen varattiin myös aiemmin viime viikolla NHL:ään Montreal Canadiensin toimesta.

Toisena suomalaisena varatuksi tuli TPS:n Aleksi Anttalainen, joka varattiin QMHJL-joukkue Blainville-Boisbriand Armadaan (104.). Kolmantena suomalaisena varattiin Kärppien Rasmus Kupari OHL-joukkue Sault Ste. Marie Greyhoundsiin (112.) ja neljäntenä Espoo Unitedin Emil Oksanen WHL-joukkue Regina Patsiin (120.).

Vertailun vuoksi muun muassa Ruotsista varattiin kahdeksan nuorta lupausta ja Tshekeistä peräti 15 pelaajaa.

Voit katsella kaikki varatut pelaajat täältä.