Entiset ja nykyiset leijonatähdet kokoontuivat lauantaina Helsingin Kalastajantorpalle, jossa he pelasivat toisiaan vastaan tennistä.

Jokakesäinen Bermuda-tennistapahtuma veti paikan päälle jälleen todella kovia nimiä, kun muun muassa yhdessä nelinpelissä kohtasivat Teemu SelänneJari Kurri ja Patrik LaineAleksander Barkov.

– Kyllä sen näkee, että pojat on pelannut. Mutta kyllä nelinpeli on vaikea laji vähän meille kaikille. Kaikki kun yleensä pelaamme kaksinpeliä, niin tämä on täysin eri juttu, Selänne kommentoi ottelun jälkeen medialle.

Selänne ja Kurri olivat nuorille NHL-tähdille vielä liian kova pala tenniksessä, sillä ottelu päättyi NHL-legendojen selvään 6-1-voittoon. Selänteen mukaan pelissä oli havaittavissa pientä jännitystä.

– Oli se aika selvä peli, mutta luulen, että pojat olivat ehkä vähän jopa hermostuneita. Vähän yleisöä ja vähän vieras laji ja sit ollaan oltu kuulemma pojille idoleita, niin ei se ihan normaali peli ollut, Selänne avasi.

LUE MYÖS:

Aleksander Barkov järkyttyi suomalaisen NHL-konkarin lähtöpasseista: ”Se oli shokki – en voi uskoa sitä”

Yllättävä käänne! Teemu Pulkkinen hylkäsi Vegasin sopimustarjouksen – jatko NHL:ssä ei vielä varmaa