Columbus Blue Jackets on Ilja Kovaltshukin ainut jäljellä oleva seuravaihtoehto NHL:ssä, kirjoittaa Fansided-sivuston toimittaja Michael Mallory.

Toimittajan mukaan 34-vuotiaan venäläistähden paluu rapakon taakse näyttää todennäköiseltä, sillä NHL:ssä ei ole taloudellista varmuutta, jonka lisäksi hän haluaa pelata maailman parhaiden pelaajien kanssa.

Vaikka Kovaltshuk on jo iäkäs pelaaja, on hän osoittanut olevansa edelleen huipputason hyökkääjä. Viime kaudella venäläistähti paukutti KHL:ssä 60 otteluun peräti 78 tehopistettä.

Tällä hetkellä pelaajan NHL-pelaajaoikeudet omistava New Jersey Devils ei ole toimittajan mukaan enää todennäköinen seuravaihtoehto, kuten eivät ole New York Rangers eikä sunnuntaina Patrick Marleun hankkinut Toronto Maple Leafs.

Jarmo Kekäläisen Columbus on siis vahvoilla Kovaltshukin hankkimisen suhteen, eikä se ainakaan heikennä neuvottelukortteja, että seurasta löytyy valmiiksi Sergei Bobrovskin sekä Artemi Panarinin kaltaiset venäläistähdet.