Bleacher Report on listannut verkkosivuillaan parhaimmat vapaana olevat pelaajat NHL:ssä.

Sivusto on koonnut pelipaikoittain vapaat pelaajat paremmuusjärjestykseen ja yhdeltä listalta löytyy hyökkääjä Jussi Jokisen nimi. Kokenut suomalainen on sivuston mukaan kolmanneksi paras vapaana oleva vasenlaitahyökkääjä.

– Jokinen on taitava ja monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla. Vaikka hän teki viime kaudella vain 28 tehopistettä, viimeisteli 34-vuotias hyökkääjä vielä kaudella 2015-16 peräti 60 tehopistettä, sivusto muistuttaa.

Listauksessa Jokisen edelle kiilaavat kokeneet hyökkääjät Jiri Hudler sekä Thomas Vanek.

Suomalaishyökkääjän ura Florida Panthersissa päättyi viime kauteen, kun joukkue osti hänet ulos sopimuksestaan viime viikolla. Jokisella olisi ollut sopimusta jäljellä vielä vuoden verran.