Boston Bruins varasi suomalaisen Urho Vaakanaisen varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella vuorolla 18.

Vaakanainen jäi varaustilaisuuden jälkeen Yhdysvaltoihin odottamaan Bruinsin tulokasleirin alkua. Mies pääsi asumaan pariksi viikoksi seuran kehitysvalmentajana toimivan entisen NHL-pelaaja Jamie Langenbrunnerin kotiin.

Suomalaispuolustaja pääsi näkemään, mitä menestyminen NHL:ssä voi parhaimmillaan tuoda tullessaan. NHL-legendan koti Minnesotassa oli mieluisa paikka.

– Heillä on upea koti. Paljon kaikkea touhuttavaa, esimerkiksi vesijeteillä ajelua. Se oli hauskaa. Oli upeaa olla siellä ja pidin eritäin paljon hänen perheestään, Vaakanainen kertoi upeasta kokemuksestaan NHL.comille.

Langenbrunner kehui nuoren suomalaisen kypsyyttä. Jenkkivalmentaja halusi päästä tutustumaan kunnolla seuran uuteen lupaukseen, mikä ei onnistu lyhyissä palavereissa.

– Hän on erittäin avoin kaveri ja tuli todella hyvin toimeen perheeni kanssa. Hän on hyvä ja kohtelias nuorimies ja kohtelias yövieras. Oli hyvä päästä tutustumaan häneen syvemmin, mikä saattaa olla vaikeaa lyhyissä tapaamisissa. Kun pääsee viettämään enemmän aikaa yhdessä, oppii hänen persoonastaan enemmän, Langenbrunner kehui.