IL: Espoo Unitedin sopassa yllättävä käänne – toiminta jatkuu sittenkin!

© Kuva: Juha Tamminen

Pahoissa talousvaikeuksissa ollut jääkiekon ja koripallon erikoisseura Espoo United jatkaa toimintaansa, Iltalehti kertoo uutisessaan. Talousvaikeuksissa ollut seura löysi itselleen uuden yhteistyökumppanin.

Liikemies Jussi Salonojan omistama seura ajatui aiemmin pahoihin vaikeuksiin, ja viime viikolla ongelmat syvenivät entisestään.

– Pääsimme pitkien neuvotteluiden jälkeen asioissa eteenpäin. Löysin seuralle merkittävän yhteistyökumppanin. Pelaajien palkat menevät maksuun perjantaina. Areenalle palautuvat sähköt lähiaikoina, Salonoja sanoo Iltalehdelle.

Kuten ymmärrettävää on, Salonoja on nyt kommenteistakin päätellen helpottuneen oloinen.

– Neuvotteluiden jälkeen on nyt loman aika. En tässä vaiheessa paljasta yhteistyökumppanin nimeä. Elokuussa tiedotamme lisää. Elokuussa jatkuu työ, jotta espoolaiselle urheilulle saataisiin vahva tulevaisuus, Salonoja toteaa.

Mestiksen sarjakausi pyörähtää käyntiin syyskuun lopulla. Hallitseva pronssimitalisti kohtaa ensimmäisenä viikonloppuna kotikaukalossaan TUTOn, joka oli viime kevään pronssiottelussa ottavana osapuolena.