SK: Ässät haluaa SM-liigassa hurmanneen hyökkääjän takaisin

© Kuva: Juha Tamminen

Jokereiden kanssa sopimuksen vastikään purkanut Sakari Salminen on Porin Ässien kiikarissa, Satakunnan Kansa kertoo. Patapaitojen urheilujohtaja Jari Korpisalo täsmentää, että huhut pitävät paikkansa.

– Olemme ilmoittaneet, että Ässät on kiinnostunut. Toivotaan, että saataisiin homma maaliin mahdollisimman nopeasti. Jos oma poika saadaan takaisin, niin hyvä, Korpisalo sanoo SK:lle.

Neljä edellistä kautta ulkomaan sarjoissa pelanneen laitahyökkääjän mennyt kausi oli kaikkiaan haastava. Salminen nakutti Jokereiden paidassa 56 runkosarjan otteluun tehot 6+20=26, neljässä pudotuspeliottelussa pisteitä ei syntynyt.

SM-liigan puolella mies on hurmannut aiemmin. Ässien paidassa hän iski kausina 2008-2010 yhteensä 63 pistettä karsintapelit mukaan lukien. Toistaiseksi viimeisellä SM-liigakaudellaan 2012-2013 KalPan paidassa laituri viiletti piste per peli -tahtia.