KalPa julkisti keskiviikkona kaksi mielenkiintoista pelaajahankintaa, kun hyökkääjät Joni Ikonen ja Alexandre Texier pelaavat seurassa tulevalla kaudella.

NHL:ään tänä kesänä varattu Ikonen solmi KalPan kanssa yksivuotisen lainasopimuksen. Nuori suomalaishyökkääjä saapuu Kuopioon SHL:n Frölunda Indiansista.

– Ikonen on pelaajana erittäin hyvä liikkumaan, kiekollisesti taitava sekä omistaa maalintekijän luonteen ja terävän, oikealta lähtevän laukauksen, KalPa kuvailee hankintaansa verkkosivuilla.

Myös seuran toimitusjohtaja Toni Saksman on innoissaan tuoreesta hankinnastaan.

– Tieto Ikosen halusta palata Suomeen tuli yllätyksenä, mutta olimme luonnollisesti hyvin kiinnostuneita saamaan tämän tason lupauksen ja näin KalPan näköisen pelaajan joukkueeseemme ja olimme valmiit reagoimaan nopeasti, Saksman avasi taustoja.

Huippulupaava Texier

17-vuotias ranskalaisen jääkiekon suurlupaus Alexandre Texier on niin ikään mielenkiintoinen vahvistus. Taitava hyökkääjä varattiin tänä kesänä NHL:ään Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsin toimesta. Pelaaja solmi KalPan kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

– Texier on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo täyden kauden miesten sarjassa. Korkea varaus kesältä osoittaa, että taidot on jo noteerattu laajalti. Olemmekin erittäin tyytyväisiä, että Alexandre halusi tulla kehittymään tiellä kohti NHL-kaukaloita nimenomaan Kuopioon. Uskomme, että hän tulee säväyttämään yleisöä jo ensi kaudella Liiga-kaukaloissa, Saksman kertoo.

LUE MYÖS:

Nyt jysähti siirtopommi! KalPa vahvisti hyökkäystään kahdella huippulupauksella

SM-liigaseura vahvistaa takalinjojaan – värväsi suomalaispuolustajan yllättävästä suunnasta

Lähde: KalPa