Hyökkääjä Vili Sopasen ensi kauden seura on vielä täysi mysteeri.

Kokeneen suomalaishyökkääjän KHL-sopimus Kunlun Red Starin kanssa purettiin viime viikolla, kun mies ei ole pystynyt harjoittelemaan täydellä teholla hengitystieninfektion vuoksi. Omien sanojensa mukaan hän on kuitenkin jo pelikunnossa lähiviikkoina, jolloin aletaan etsimään uutta seuraa tulevalle kaudelle.

– Ei tässä vielä mitään paniikkia ole. Ensinnäkin kaikki keskittyminen on nyt siinä, että saadaan mies täyteen kuntoon, enkä usko, että etsimme seuraa, ennen kuin olen täysin terve, Sopanen kertoi Radio Voiman haastattelussa.

Kokenut hyökkääjä on pelannut viime kaudet Lahden Pelicansissa, mutta hän ei usko palaavansa sinne tulevalla kaudella.

– Kyllä se näyttää tällä hetkellä aika epätodennäköiseltä, että pelaisin ensi kaudella Lahdessa, mutta sen verran on jo kokemusta, ettei ikinä kannata sanoa ei koskaan.

– Olen pelannut Lahdessa monta vuotta ja minulla oli sellainen tavoite, että pelaisin ensi kaudella ulkomailla ja se on edelleenkin tavoite, Sopanen paljasti.

Pelaajan ykköstoive olisi, että hän löytäisi seuran KHL:stä, mutta jos näin ei käy, kartoittaa mies vaihtoehtoja Ruotsista ja Keski-Euroopasta. Tämän jälkeen listalla on vasta Suomi.

LUE MYÖS

Suomalaistaituri menetti yllättäen KHL-paikkansa – avautuu nyt sopimuksen purusta: ”Siellä ei kasetti kestänytkään”

Lähde: Radio Voima