HPK tuo ensi kaudella pelaajakoordinaattorikseen ex-kiekkoilija Jukka Voutilaisen.

Voiutilainen on tuttu mies Hämeenlinnassa. Hyökkääjä voitti seurassa SM-liigan mestaruuden keväällä 2006. Loukkaantumisten takia uransa lopettanut Voutilainen tekee paluun jääkiekon pariin kahden vuoden tauon jälkeen.

– Olen todella otettu mahdollisuudesta, jonka HPK tarjoaa. Tämä on hyppy tuntemattomaan, mutta lähden innolla matkaan. Rakkaus lajiin ei ole hävinnyt, vain muuttanut muotoaan, Voutilainen sanoi seuran verkkosivuilla.

Työtä tehdään yhdessä KalPasta tutun Antti Pennasen kanssa. Tulevissa pelaajavalinoissa otetaan huomioon päävalmentajan toiveet.

– Tehtävääni kuuluu niin Liigan kuin muiden sarjojen seuraaminen nimenomaan tulevien kausien pelaajahankintoja silmällä pitäen. Yritän parhaani mukaan toteuttaa Pennasen toiveita ja etsiä HPK:n näköisiä pelaajia.