Puolustaja Olli Juolevin ensi kauden pelipaikka on vielä arvoitus.

Nyt paikallislehti The Province paljastaa, että yksi vaihtoehto nuorelle puolustajalle voisi olla SM-liigaseura TPS. Juolevi hakee ensisijaisesti paikkaa Vancouver Canucksin NHL-miehistöstä, mutta puolustajalupaus voi jäädä vielä ilman pelipaikkaa ylhäällä. 19-vuotiaalla pelaajalla ei ole vielä lainkaan kokemusta miesten peleistä.

– Pelaaminen Suomessa on yksi vaihtoehdoista, mutta hän yrittää päästä meidän joukkueeseemme, Canucksin GM Jim Benning kertoo The Provincelle.

Turku voisi olla luonnollinen vaihtoehto Juoleville, sillä Canucksissa pitkään NHL-urallaan pelannut Sami Salo toimii TPS:ssä apuvalmentajan roolissa.

– Yksi syy, jonka vuoksi saimme Samin kehitysleirillemme vierasvalmentajaksi, oli se, että hän tekisi yhteistyötä Ollin kanssa. Mutta nähtäväksi jää, mihin Olli päätyy harjoitusleirimme jälkeen, Benning jatkaa.

Juolevi on pelannut viime kaudet OHL:ssä, jossa hän lukeutunut London Knightsin avainpuolustajiin. Ensi kaudella suomalaislupausta ei ainakaan nähdä enää kyseisessä seurassa.