Rauman Lukko on vahvistaa johtoporrastaan Kalle Sahlstedtilla.

Kiekkokonkari aloittaa SM-liigaseurassa urheilutoimenjohtajana. Pesti on Raumalla täysin uusi: Sahlstedt aloittaa pestissään virallisesti kesällä 2018.

Lukko on etsinyt jo tovin uutta pomoa, jonka vastuulla on urheilullinen menestys.

– Urheilujohtajan tehtävänä on kehittää sitä pelaajapolkua, jonka tavoitteena on kasvattaa entistä enemmän omia lahjakkaita nuoria pelaajia liigatasolle. Lisäksi urheilujohtaja antaa toimitusjohtajallemme lisää aikaa keskittyä muun liiketoiminnan kehittämiseen. Kalle on täsmävalinta tähän vaativaan johtajan tehtävään ja tiedämme hänen persoonansa ja kokemuksensa tukevan tulevia urheilullisia haasteita, Rauman Lukon hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi sanoo.

Tuttu nimi Raumalla

Sahlstedt on tuttu nimi SM-liigafaneille. Viisi SM-liigan mestaruutta voittanut kiekkotaituri aloitti uransa pääsarjatasolla juuri Raumalla. Hyökkääjä ehti edustaa pitkällä urallaan myös TPS:ää, Kärppiä ja KalPaa.

Kiekkokonkari on työskennellyt uransa jälkeen Turun Seudun Urheiluakatemiassa.

– On todella iso asia tulla juuri Raumalle ja Lukkoon, onhan tämä paluu juurille. Sekä kaupunki että seura ovat tuttuja paikkoja, joista löytyy paljon tuttuja ihmisiä. Tein jo peliurallani ja myös urani jälkeen ratkaisuja vaistoilla, ja nyt vaisto sanoi, että on oikea aika palata sinne mistä kaikki on saanut alkunsa, Sahlstedt itse summaa.

Lähde: Lukon tiedote