Suomalaispuolustajat valtaavat omat paikkansa Dallas Starsin puolustuksesta, arvioi Dallas Morning Newsin toimittaja Mike Heika.

Stars vahvisti tällä viikolla puolustustaan yli kaksimetrisellä Jamie Oleksiakilla, mutta Heika uskoo hänen peliaikansa olevan kortilla.

Toimittajan mukaan hän taistelee joukkueen kuudennen ja seitsemännen puolustajan paikoista Stephen Johnsia, Patrik Nemethia ja Greg Paterynia vastaan.

Starsin puolustuksessa nähdään toimittajan mukaan varmasti Esa Lindell, joka nousi jo viime kaudella seuran takalinjoilla suureen rooliin. Lindellin uskotaan ottavan suuren harppauksen eteenpäin tulevalla kaudella.

23-vuotiaan suomalaispuolustajan lisäksi Heika uskoo Julius Hongan nousevan NHL-miehistöön. Nuori suomalaistaituri pelasi viime kaudella vain 16 NHL-ottelua, mutta nyt hän on valmis ottamaan paikkansa joukkueesta. Toimittajan mukaan Honka voisi hakea vielä myös AHL:stä vauhtia, mutta on mahdollista, että hän aloittaa välittömästi ylhäällä.