KalPa ei ole onnistunut löytämään kesän markkinoilta itselleen vielä kärkisentteriä.

Joukkue aloittaa harjoituspelit keskiviikkona, kun viime kauden finalisti kohtaa Jukurit. Tuore päävalmentaja Sami Kapanen kommentoi ennen ottelua seuran vahvistuspuolta.

– Nyt olemme rauhoittaneet tilanteen ja katsomme nuoret pelaajamme läpi tulevissa otteluissa. Heissä on paljon potentiaalia ja annamme heille mahdollisuuden näyttää, Kapanen summaa KalPan sivuilla.

SM-liigajoukkue menetti viime keväästä kaksi kärkisentteriään: sekä Jaakko Rissanen että Matias Myttynen saivat sopimukset KHL:stä.

KalPa on vahvistunut kesän mittaan NHL-lupaus Joni Ikosella, ranskalaisella Alexandre Texierilla ja kanadalaisella Alex Lavoiella. Samalla pelipaikkoja kärkkyvät muun muassa nuoret Frank Gymer ja NHL:ään kesällä varattu Eetu Luostarinen.

– Ehdimme kyllä reagoida, mutta teemme mieluummin niin päin, että katsomme omat pelaajat läpi ja reagoimme mikäli tarvetta on. Eikä niin päin, että reagoidaan ensin ja mietitään sitten, että mitä nyt pitäisi tehdä. Nuoret pelaajamme kasvavat varmasti pelien myötä ja haluamme antaa heille mahdollisuuden isoihinkin rooleihin, Kapanen lisää.