Antti Törmänen, Karri Kivi sekä Petteri Sihvonen ovat MTV:n ja C Moren uusimmat kiinnitykset jääkiekkotiimiin.

Törmänen toimii jääkiekon Mestarien liiga (CHL) -otteluissa pääasiantuntijana. Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi puolestaan liittyy MM-kisojen asiantuntijatiimiin, jossa jatkaa jo ennestään tuttu Jukka Jalonen. Pitkään asiantuntijana viihtynyt Hannu Aravirta sen sijaan lopettaa työt siltä osin.

– On ollut suuri ilo seurata ja analysoida arvokisakiekkoa hienossa asiantuntijaporukassa. Kevään MM-kisojen jälkeen tekemäni lopettamispäätös ei ollut helppo, mutta aikansa kutakin. Kiitos Maikkarille yhteisistä vuosista, ja nyt on nuorempien vuoro näyttää lätkäkyntensä, Aravirta kertoo MTV Sportin verkkosivuilla.

Tunnetun ex-jääkiekkoilija, valmentaja sekä toimittaja Petteri Sihvosen tekstejä on puolestaan luettavissa jatkossa viikoittain MTV Sportin sivuilta. Sihvonen on tullut viime vuosina tutuksi muun muassa Yle Puheen urheiluun keskittyvästä radio-ohjelmasta, jota hän juontaa yhdessä Tommy Lindgrenin kanssa.

– Olen ollut monessa mukana alalla, mutta tajusin tämän olevan ainutlaatuinen tilaisuus tehdä varsinaista urheilujournalismia itselleni uudella otteella. Moni asia loksahtaa nyt paikalleen, 14 vuotta alan töitä tehnyt Sihvonen kirjoittaa MTV Sportin sivuilla.

MTV:n C-More-suoratoistopalvelussa on nähtävissä tulevalla kaudella muun muassa jääkiekon Mestarien Liigaa (CHL) sekä Ruotsin liigaa (SHL).

Lähde: MTV