Tadas Kumeliauskas ei jatka tshekkiläisen HC Dynamo Pardubicen testissä, seura tiedottaa verkkosivuillaan.

26-vuotias liettualaishyökkääjä antoi viime viikot näyttöjä tshekkiläsjoukkueelle, mutta vanha vamma vesitti toiveet sopimuksen syntymisestä. Kumeliauskas on halunnut palata kotiinsa hoitamaan alavartalovammaansa.

TPS:ää neljä edelliskautta edustanut pelaaja on kärsinyt jo pitkään alavartalovammasta, jonka vuoksi hän on käynyt kolmessa leikkauksessa. Viime kaudella Kumeliauskas ei pelannut otteluakaan.

– Vanha vamma ei sallinut harjoittelua täydellä teholla. Toistaiseksi en voi vastata siihen, kuinka kauan kestää saada tämä kuntoon ja milloin voin palata jäälle, Kumeliauskas kommentoi Sportas.lt -sivustolle.

HC Dynamo Pardubice piti kuitenkin näkemästään ja tulee seuraamaan pelaajan tilannetta myös jatkossa tarkkaan.