Liiga Alumnin ja Kärppä Alumnin välinen jääkiekko-ottelu Oulussa oli perjantai-illan viihdettä parhaimmillaan. Joukkueiden kokoonpanot pursusivat tähtiä, ja paikalle saapuneet katsojat pääsivät nauttimaan tähtien suorituksista niin pelin kuin erilaisten kisojenkin muodossa.

Kärpät Alumnin kokoonpanossa viilettivät mm. Pekka Rinne, Ville Pokka, Jesse Puljujärvi, Sebastian Aho, Jari Viuhkola ja Janne Niinimaa, Liiga Alumni -rosteriin kuuluivat mm. Ossi Väänänen, Julius Honka, Roope Hintz, Esa Tikkanen, Jere Lehtinen, Patrik Laine, Markus ja Mikael Granlund sekä Marko Jantunen.

SM-liigassa valokeilaan ponnistaneiden pelaajien sikermä Liiga Alumni kaatoi oululaiset kaksieräisessä ottelussa lopulta selvin 7-3-numeroin.

Joukkueensa seitsemästä osumasta huolimatta Patrik Laine jäi maaleitta, sillä Pekka Rinne oli tontillaan varmassa iskussa.

– Ihan sama mikä peli on kyseessä, niin sille on vaikea tehdä maaleja. Ei viitsi viedä ihan kokonaan sen itseluottamusta tässä ennen kauden alkua, Laine vitsaili SuomiKiekko.comin haastattelussa.

Pelin jälkeisissä kisoissa valokeilaan nousivat etenkin Laine ja Jantunen. Winnipegissä hyökkäävä Laine vei tarkkuuskisan, Jantunen puolestaan yllätti Rinteen sekä itse ottelussa (1+2) että taitokilpailussa.