HIFK:ssa viime kaudella kiekkoillut Mikael Johansson on vielä ilman seuraa, kirjoittaa ruotsalaislehti Värmlands Folkblad.

Ruotsalaislehti haastatteli HIFK:ssa pahasti flopannut hyökkääjää, joka hakee nyt itselleen rauhassa uutta seuraa.

32-vuotias Johansson kertoo lehdelle, että hän teki jo varhain päätöksen siitä, ettei hän kiirehdi seuravalinnan kanssa, vaan kartoittaa vaihtoehtoja rauhassa. Tarjouksia pelaajalle on tullut.

– En tiedä tarkalleen kuinka monta (tarjousta), mutta useita. Myös monet ulkomaalaisseurat ovat olleet kiinnostuneita, mutta keväällä kiinnostus oli paljon kovempaa – nyt moni seura on tehnyt jo hankintansa, Johansson paljastaa Värmlands Folkbladille.

Ruotsalaishyökkääjä kertoo samalla, ettei hän pelaisi missä tahansa Euroopan sarjassa, mutta hän on avoin monille neuvotteluille. Johanssonille ei ole myöskään ongelma, jos hänellä ei ole seuraa kauden alkaessa.