SM-liigan kestomenestyjä JYP on koonnut tulevalle kaudella erittäin nimekkään joukkueen.

JYPin hyökkäykseen on saapunut kesän aikana muun muassa Jarkko Immonen, Miika Lahti sekä Juuso Puustinen, jonka lisäksi puolustusta on vahvistettu kokeneella Mikko Mäenpäällä. Myös maalivahtiosastolla ollaan nähty muutoksia, kun Eetu Laurikainen palasi seuraan Pohjois-Amerikasta ja Pekka Tuokkola siirtyi syrjään.

JYPin jo valmiiksi kova joukkue on siis vahvistunut vain entisestään. Esimerkiksi joukkueen sentteriosasto on todella rautainen, vaikkei Miika Lahti olekaan pelikuntoinen ainakaan tämän kalenterivuoden puolella.

Voitosta voittoon

JYPin otteet harjoituspeleissä ja CHL:ssä ovat antaneet osviittaa siitä, mitä tulevan pitää. Hurrikaanipaidat on pelannut neljä ottelua, joista saldona on neljä voittoa. JYP on ollut jokaisessa ottelussa vakuuttava.

Materiaaliltaan viime kauden pronssijoukkue on Tapparan ohella SM-liigan kovinta luokkaa, eikä kumpikaan joukkue ole jättänyt syyskuussa käynnistyvän liigakauden alla kysymysmerkkejä ilmaan. Kumpikin joukkue on ilmoittautunut otteillaan mestaruustaistoon, johon seuroja on ennakoissa povattukin.

JYPin ottelut:

Imatran turnaus:
KooKoo-JYP 2-4
KalPa-JYP 0-3

CHL:
JYP-EV Zug (Sveitsi) 3-2
JYP-Vienna Capitals (Itävalta) 4-1

LUE MYÖS

Tapparan sensaatiomainen lento jatkuu – järjesti jälleen murskajaiset Mestarien liigassa!