Jokerit koki tiistaina kitkerän tappion Moskovassa.

Dynamo oli läpi ottelun vastaantulija, kun vierailijat hallitsivat pelin tapahtumia. Komea ilta päättyi kuitenkin katkerasti kotijoukkueen kääntäessä pelin rangaistuslaukauksilla itselleen lukemin 2-1.

Jokerit voitti laukaukset maalia kohti peräti 54-17. Tilastot kertovat, kummassa päässä peli pyöri 65 minuuttia. Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen myönsi, että tappio oli kitkerä.

– Yksi tehty maali, se harvoin riittää voittamiseen. Emme voi kuin syyttää itseämme, Jalonen summasi Jokereiden sivuilla.

Samoilla mielin oli kokenut Sami Lepistö. Pakki myönsi, ettei joukkue pystynyt tappamaan peliä tarvittavilla hetkillä.

– Peli on nyt paremmissa uomissa kuin harjoituskaudella. Täytyy olla tyytyväinen, että pakka on hyvin kasassa. Tehoja täytyy löytyä lisää joka puolelta varsinkin tällaisessa pelissä, kun suoraan sanottuna dominoidaan. Vetoja saadaan, mutta lisäksi vielä irtokiekot ja muut, siitä puuttuu vielä jotain, Lepistö kommentoi.