Minnesota Wildin GM Chuck Fletcher myöntää Erik Haulan menetyksen olleen iso takaisku koko NHL-seuralle.

Suomalaishyökkääjä aloittaa syksyllä Las Vegas Golden Knightsin riveissä – uusi organisaatio nappasi porilaisen kesän laajennusvaraustilaisuudessa.

Wild-leirissä Haulan lähtö oli kova paikka. Monipuolinen hyökkääjä on noussut viime vuosina tärkeäksi palaseksi ryhmän alemmissa ketjuissa.

– Tiesimme, että joudumme kesän aikana luopumaan joistakin luottopelaajistamme laajennusdraftissa. Haulan menetys oli joukkueemme kannalta paha takaisku, koska hän oli erittäin monipuolinen hyökkääjä, jolla oli muiden pelaajiemme kanssa hyvä kemia, Fletcher kommentoi Twin Citiesin nettisivuilla.

Samoilla linjoilla on Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau. Käskijä ehti kehua pitkin kautta suomalaista.

Uusi seura, uusi alku

Haula itse suhtautuu tulevaan kauteen innolla. Hyökkääjä on valmis taistelemaan itselleen ison roolin uudessa organisaatiossa.

– Odottavainen tunne on tulevasta kaudesta. Tilanne on kaikille meille uusi, mutta on hieno olla mukana rakentamassa kiekkohuumaa Vegasiin. Joukkueen kanssa tulee vietettyä varmasti paljon aikaa, jotta yhteispeli jäällä toimisi heti kauden alusta. Olen kaikin puolin innoissani urani kannalta tästä tilaisuudesta, Haula viestitti NHL.comille.

Haula ei ole seuran ainoa suomalainen. Hänen lisäkseen seurassa pelaa ensi kaudella myös Teemu Pulkkinen.

Lähde: NHL.com/fi